Cazare in Straja la Vila Alpin

Cazare Straja la Vila Alpin
Vila Alpin Straja

Cazare in Straja la Vila Alpin, este una dintre variantele cele mai bune de cazare.

Vila Alpin este o constructie impozanta, amplasata intr-un loc optim pentru turistul care a venit sa schieze la Straja si pentru cel care a venit pentru cazare in Straja. Vila este situata la nici 50 m de gondola si o gasesti intre 2 partii de schi. Avand in vedere ca in statiunea Straja, sunt 12 partii de schi, este de dorit sa fii in apropiere de macar o partie, dar cand esti aproape de doua partii de schi ?
Vila Alpin ofera cazare in douazeci si patru de camere duble si in trei apartamente. Ofera conditii de dorit pentru orice turist care cauta cazare in Straja, adica ofera in afara de un pat confortabil si apa calda permanent, ofera wireless non stop si gratuit, ofera parcare gratuita.

Vila are si un restaurant si un bar propriu.

Restaurant Vila Alpin
Restaurant Vila Alpin

Restaurantul va asteapta cu 70 de locuri, un interior elegant si cu posibilitatea servirii aici a unei palete largi de bucate traditionale romanesti.Aici puteti servi mancaruri variate, incepand cu ciorbe de tot felul : ciorba de burta, ciorba de vacuta, ciorba de pui, ciorba de fasole in pita, sau cu afumatura, ciorbe de cartofi cu sau fara afumatura etc. La felul doi va asteapta o mai mare gama de bucate , incepand cu ceafa de porc si alte preparate din carne de porc, continuand cu carnea de pui, sau de vitel si terminand cu carnea de peste , toate pregatite dupa retete care si-au dat deja examenul si l-au trecut cu brio.
Sala restarantului cu cele 70 de locuri , va asteapta de asemenea si pentru evenimentele din viata dvs. sau ale familie sau a firmei dvs.
Dupa o mancare ca cea de mai sus, desigur ca este recomandat si un desert , care poate fi o salata de fructe sau clatite umplute cu dulceata, sau cu finetti, sau cu miere si nuci , sau cu inghetata sau cu altceva. Ce mai ! Puteti face aici un dezmat culinar pe cinste.
Va invitam sa ne treceti pragul pentru cazare , pentru mancare restaurant sau pentru ambele!
Va asteptam !