Cazare in Straja la pensiunea Voievodul

Pensiunea Voievodul cazare in Straja
Pensiunea Voievodul din Straja

Cazare in Straja la pensiunea Voievodul este una dintre multele variante pe care le aveti la Straja.
Dupa ce parcurgeti sute de km pana la Lupeni apoi prin multimea de serpentine ajungeti la Straja.
De fapt nu la Straja ci la piciorul muntelui pe care este statiunea Straja. Nu stiu cati stiu, dar de langa Lupeni puteti veni cu telegondola la Straja, fara sa mai fortati masina sa urce aproape 1000 de m pe o distanta de 10 km.

Cand ati ajuns la baza muntelui pe a carei platforma este statiunea Straja, vi se ofera si aici posibilitatea sa parcati masina intr-o parcare cu plata, sau aproape de ea gratis pentru cei descurcareti si apoi sa urcati cu rucsacul in spate spre unitatile de cazare din statiunea Straja.

Pensiunile care sunt intr-un numar marisor de peste 80 de pensiuni, sunt cam ingramadite, una langa alta aproape, dar asta nu incurca prea mult turistul care cauta cazare in Straja, dimpotriva,turistul nu trebuie sa mearga prea departe pentru a-si gasi o alta unitate de cazare, un alt acoperis sub care sa se odihneasca.

Pensiunea Voievodul este una dintre pensiunile insirate pe o asa zisa straduta din statiunea Straja, alaturi de inca cateva pensiuni. O veti recunoaste daca va uitati atenti la imaginea din acest articol. Este o pensiune zugravita in culoarea galbena, cu trei etaje, care ofera spre cazare in Straja un numar de 13 camere, dintre care 6 camere duble , iar 7 camere pentru 4 persoane. Toate camerele au baie proprie, TV si incalzie centrala.
Am remarcat cu placere, caldura din belsug a pensiunilor de munte; la fel si la pensiunea Voievodul din Straja. Privelistea de la geamul pensiunii este minunata.

Restaurant Pensiunea Voievodul cazare in straja
Restaurant Pensiunea Voievodul din Straja

Pensiunea are si un restaurant cu peste 40 de locuri la mese, cu un meniu bogat din bucataria romaneasca si internationala.

Pensiunea dispune si de bar pentru cei interesati, si peste tot in pensiune de internet wireless.

Vara puteti face un gratar in curtea pensiunii , in aerul tare al muntelui, care va va face sa mancati cu multa pofta, cum se zice, va face sa mancati „ca lupii”.
Pentru cei care cauta cazare in Straja si doresc sa se cazeze la pensiunea Voievodul, tarifele sunt acceptabile si adaptate la sezon si cerere; oricum pentru o sedere indelungata, preturile sunt negociabile.
Va asteptam la pensiunea Voievodul, in statiunea Straja !